s

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 14.03.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda (u Kozluku) i jedno lice je lišeno slobode (u Bratuncu). O događajima u Bratuncu i Kozluku iz Policijske uprave je saopšteno:

-Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 14.03.2024. godine oko 09,15 časova, lišili slobode lice Ž.P. iz Bratunca, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 2,12 g/kg.

– Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Kozluk, grad Zvornik, 14.03.2024. godine oko 10,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo slijetanjem sa kolovoza i jedno lice je zadobilo tjelesne povrede. Putničkim vozilom marke „Peugeot” upravljalo je lice M.I. iz Osmaka kojem su u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik konstatovane lake tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

Protiv navedenog lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokteranje prekršajnog postupka nadležnom sudu, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *