Za 4 dana, 252 vozača kažnjena zbog prekoračenja brzine, šest privedeno na trežnjenje jer su imali 1,5 g alkohola po kg tjelesne mase
Najskuplji fotograf

Policijska uprava Zvornik je od 06.04. do 09.04.2017. godine, sprovela akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja i utvrđivanja alkoholisanosti vozača, saopšteno je iz PU Zvornik.

U ovoj akciji, na području Policijske uprave Zvornik kontrolisano je 911 učesnika u saobraćaju, od čega je 652 učesnika sankcionisano zbog počinjenih prekršaja, odnosno 71,57% od ukupnog broja kontrolisanih učesnika.

Ukupno je evidentirano 252 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, 44 prekršaja zbog vožnje u alkoholisanom stanju i 357 prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Zbog utvrđenih količina alkohola koje su veće od 1,5 g/kg, šest vozača je lišeno slobode te zadržano do istrežnjenja ili oporavka.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima vezanim za kontrolu brzine kretanja i utvrđivanja alkoholisanosti vozača, a sve sa ciljem povećanja stepena bezbjednosti učesnika u saobraćaju.

Navodi se u pristiglom Saopštenju za javnost iz Policijske uprave Zvornik.

Svi učesnici saobraćaja se još jednom upozoravaju da su kazne i sankcije poštrene i da se poveća oprez svih učesnika u saobraćaju.

zvornicki.ba

 

Primjer uspješne bosanske žene Jasna Gojčić proizvodi najkvalitetnije sadnice za plasteničku proizvodnjun
Pozovite i narucite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *