Za dva mjeseca više od milion pregleda na youtube kanalu Mehmedović HD koji uređuje Kasim iz Konjević Polja

U protekla dva mjeseca pratioca facebook stranice imali su priliku da se upoznaju sa radom novootvorenog youtube kanala Mehmedović HD koji uređuje i vodi Kasim Mehmedović iz Konjević Polja. Kroz šetnje podrinjskim selima popularni Kale upoznao je različite ljude u svim dijelovima Podrinja i njihove zanimljive priče u posljednja dva mjeseca predstavio putem youtube kanala.

Nakon milion pregleda Kasim se zahvalio pratiocima i poručio putem društvenih mreža:

Dragi moji pratioci od srca vam hvala, ništa ovo ne bi bilo bez vas!!! Za tačno dva mjeseca kako sam otvorio Youtube kanal, uspjeli smo doći do jednog miliona pregleda i gotovo pet hiljada pretplatnika!!! Ništa ovo ne bih mogao bez vas a ovo mi daj vjetar u leđa da nastavim dalje ovako.

Ove brojke potvrđuju da radim ispravnu i dobru stvar. Sve je amaterski, po prvi puta to radim, vremena previše nema kao drugi ali pokušavam nešto fino da predstavim, da zabilježim što više naše raje iz Podrinja a i šire. Znam da isto tako mnogi se smiju, sprdaju, ogovaraju, pričaju loše o ovom projektu ali kad vidim ove brojke znam da vas je više što to volite nego onih što MENE ne vole!!!

Još jedno hvala vam puno i idemo dalje, idemo jače u inat onima što im je muka što ovo radim!!

Volim vas sve i naravno, ko nije neka se pretplati na naš kanal MEHMDOVIC HD  na linku ispod.

 

Podržite rad youtube kanala tako što kliknete na opciju zaprati ili subscribe za početak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *