Za jedan dan tri krivična djela "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ na području Policijske uprave Zvornik, sva djela neriješena

Evidentirana tri krivična djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavk prenosimo u potpunosti:

Policijska uprava Zvornik je za jedan dan evidentirala tri krivična djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ kojom prilikom su oštećena dva putnička automobila i izlog jednog ugostiteljskog objekta.

Policijska stanica Vlasenica, 03.02.2024. godine, oko 01,15 časova zaprimila je prijavu da je od strane nepoznatog lica ili više njih, oštećen putnički automobil marke „Golf“ koji je bio parkiran na parking prostoru u Vlasenici.

Policijska stanica Bratunac, istog dana, oko 08,30 časova zaprimila je prijavu da je od strane nepoznatog lica ili više njih, oštećen putnički automobil marke „Golf“ koji je bio parkiran u dvorištu oštećenog lica u Bratuncu. Takođe, ovoj PS je prijavljeno da je u toku noći 02/03.02.2024. godine, od strane nepoznatog lica ili više njih oštećen izlog na jednom ugostiteljskom objektu u Bratuncu.

Policijski službenici su postupili po navedenim prijavama i izvršili uviđaj na licu mjesta. O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo, prilikom čega je naloženo da se nakon dokumentovanja predmata, dostave izvještaji o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *