Građanima u RS zabranjeno je kretanja u dane Vaskrsa od petka 17. aprila u 15 časova do subote u pet časova i od subote u 15 časova do ponedjeljka u pet časova, novi je zaključak Štaba za vanredne situacije RS.

ZABRANE KRETANJA U DANE VASKRSA Ovo su nove mjere za sprečavanje širenja korona virusa  Građanima u RS zabranjeno je kretanja u dane Vaskrsa od petka 17. aprila u 15 časova do subote u pet časova i od subote u 15 časova do ponedjeljka u pet časova, novi je zaključak Štaba za vanredne situacije RS.  Osim toga, penzionerima će sutra biti dozvoljeno kretanje od sedam do 10 časova, umjesto u petak u ovom periodu, kao ranije. Od zabrane su izuzeti zdravstveni radnici koji su na zadatku, oni kojima je neodložno potrebna zdravstvena pomoć, pripadnici MUP na zadatku i drugi koji obavljaju javna ovlaštenja, kao i oni koji imaju potvrdu poslodavca o potrebi kretanja ili oni kojima MUP izda dozvolu za kretanje.  Takođe, od zabrane su izuzeti i domaći i strani prevoznici koji imaju potvrdu o potrebi kretanja i drugim potrebnim dokumentima.
FOTO: Ilustracija

Osim toga, penzionerima će sutra biti dozvoljeno kretanje od sedam do 10 časova, umjesto u petak u ovom periodu, kao ranije.

Od zabrane su izuzeti zdravstveni radnici koji su na zadatku, oni kojima je neodložno potrebna zdravstvena pomoć, pripadnici MUP na zadatku i drugi koji obavljaju javna ovlaštenja, kao i oni koji imaju potvrdu poslodavca o potrebi kretanja ili oni kojima MUP izda dozvolu za kretanje.

Takođe, od zabrane su izuzeti i domaći i strani prevoznici koji imaju potvrdu o potrebi kretanja i drugim potrebnim dokumentima.

(srpska info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *