Završna priredba predškolskih grupa Dječijeg vrtića „Naša radost“, koja je održana u okviru obilježavanja Dana grada, okupila je na jednom mjestu 380 mališana koji su se na ovaj način oprostili od vrtića, jer u septembru polaze u školu.

Završnom priredbom predškolci svom gradu čestitali Dan Zvornika

U programu je učestvovalo 18 grupa iz Zvornika, te iz Karakaja, Cera, Križevića, Orahovca, Tršića, Čelopeka, Kozluka, Skočića, Kiseljaka, Roćevića, Lokanja, Pilice i Branjeva.
Direktor vrtića Vukomir Stanković zaželio je mališanima da budu dobri učenici i srećni.

– Nadam se da će im vrtić ostati u najljepšim uspomenama, da su mnogo toga naučili i da će im to koristiti. Ovom prilikom želim se zahvaliti gradonačelniku Stevanoviću i njegovom zamjeniku Bojanu Ivanoviću koji su sve vrijeme u službi vrtića i ove djece, a zahvaljujući njima predškolska odjeljenja su godinu dana bila besplatna za svu djecu i formirana u svim mjesnim zajednicama gdje je bilo zainteresovanih roditelja – istakao je Stanković.

Prije priredbe u kojoj je svaka grupa izvela svoju tačku, mališani su prodefilovali glavnom gradskom ulicom.

Završnom priredbom predškolci svom gradu čestitali Dan Zvornika
Predškolci iz Križevića

Otvarajući svečanost, gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je da su pripremna odjeljenja odlična predškolska obuka i priprema za školu.

– U svakoj našoj seoskoj mjesnoj zajednice omogućili smo da sva djeca predškolskog uzrasta dobiju priliku da pohađaju predškolsku nastavu, da se druže i da nešto nauče. To u okruženju nema niko i iz tog razloga posebnu zahvalnost dugujemo kolektivu našeg vrtića – rekao je Stevanović.

Završnom priredbom predškolci svom gradu čestitali Dan Zvornika
On je roditeljima i djeci zaželio da mnogo puta u životu na jednom mjestu dožive toliko veliku koncentraciju pozitivne energije, ljubavi, vjere u Zvornik, u zvorničku mladost i život na ovim prostorima, kao što je to na njihovoj završnoj priredbi.

U sportskoj hali bilo je prisutno više od hiljadu ljudi koji su uživali u priredbi koju si pripremili predškolci sa područja cijelog grada.

Zvornicki.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *