Požar zahvatio Zvornik siti park, pričinjena materijalna šteta (FOTO)

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 19.03.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Bratuncu) i dva požara (u Zvorniku i Bratunacu). O požaru u Zvorniku koji se dogodio u novootvorenom tržnom centru ”Zvornik City Park” iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijskoj stanici Zvornik je 19.03.2024. godine oko 01,55 časova prijavljen požar u jednom objektu tržnog centra u Zvorniku. Na lice mjesta su upućeni policijski službenici, pripadnici RJ “Elektrodistribucije“ Zvornik i pripadnici Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Zvornik, koja je lokalizovala požar u kojem nije bilo povrijeđenih lica. Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta prilikom čega je utvrđeno da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama.

Požar zahvatio Zvornik siti park, pričinjena materijalna šteta (FOTO)

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio dostavljanje izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.
Požar zahvatio Zvornik siti park, pričinjena materijalna šteta (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *