Bivši fudbaler tuzlanske Slobode Zvorničanin Damir Mehidić bio je strijelac veoma lijepog pogotka u pobjedi Aaraua nad Zurichom (3:1).

Bivši fudbaler tuzlanske Slobode Damir Mehidić bio je strijelac veoma lijepog pogotka u pobjedi Aaraua nad Zurichom (3:1). Ovaj 25-godišnjak je jučerašnju utakmicu počeo sa klupe za rezervne igrače, a priliku za igru je dobio u 68. minuti. Samo 14 minuta kasnije, Mehidić je nakon dobrog kontranapada 'lažnjakom' izbacio iz igre stopera i golmana Zuricha, kojeg je potom matirao za konačnih 3:1. Za Mehidića je pogodak protiv jednog od najvećih švicarskih klubova i sigurnog povratnika u 1. ligu bio drugi u ovoj sezoni, a prethodno je zabio jedan gol i u pobjedi nad Le Montom (4:2).
Lomljenje protivnika

Ovaj 25-godišnjak je jučerašnju utakmicu počeo sa klupe za rezervne igrače, a priliku za igru je dobio u 68. minuti.
Samo 14 minuta kasnije, Mehidić je nakon dobrog kontranapada ‘lažnjakom’ izbacio iz igre stopera i golmana Zuricha, kojeg je potom matirao za konačnih 3:1.

Pogledajte prekrasan pogodak klikom ovdje
Za Mehidića je pogodak protiv jednog od najvećih švicarskih klubova i sigurnog povratnika u 1. ligu bio drugi u ovoj sezoni, a prethodno je zabio jedan gol i u pobjedi nad Le Montom (4:2).

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *