Zvorničanka Ilma večeras pravi korak ka super finalu talent šoua "Genijalci"
Ilma Gutić

Ranije smo pisali o magičnom glasu talentovane Ilme Gutić koja se takmiči u super talent šou televizije Hayat pod nazivom “Genijalci”. Ovaj mladi zvornički genijalac je od posljednjeg pisanja našeg portala došao do devetog kruga takmičenja. Večeras je nastup koji je pretposljednji za ulazak u finale ovog super talent šoua.

U devetom krugu za večeras pripremili smo iznenađujući stajling i neobičan način izvođenja pjesme koju smo odabrali za ovaj krug, a to je hit za 2016.g. pjesma Kost. Nadam se da će se svidjeti žiriju, ali i publici, i navijačima koji prate i podržavaju cijelo vrijeme Ilmu. Rijeci su clana iz tima koji brine o nastupima Ilme Gutić.

Podsjećamo, Ilma Gutić, rođena 2003.godine u Zvorniku. Svoje prve muzičke korake napravila je u osnovnoj muzičkoj školi u Zvorniku na odsjeku klavir, danas pohađa muzičku školu u Tuzli.Zvorničanka Ilma večeras pravi korak ka super finalu talent šoua "Genijalci"

Prelijep glas mlade Ilme iz emisije u emisiju osvaja sve one koji prate ovaj šou te se mnogobrojna publika nada da će upravo Ilmu gledati u superfinalu kako bi imali priliku dati svoj glas mladoj Ilmi.

Portal zvornicki.ba daje punu podršku našoj Ilmi Gutić u ovom nadmetanju gdje se nadamo da će do izražaja doći muzička genijalnost ove mlade, talentovane i hrabre djevojčice.

Ovako je izgledao nastup u prethodnom krugu.

https://www.youtube.com/watch?v=5XKQyEbk_Ag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *