– Znate onu pesmu “borim se, borim, borim sa sobom…”. Ovde sam ugradila jedan čip, tako da su i u bolnici rekli da nisam normalna – rekla je pevačica Nada Obrić.

Sve loše, kako je rekla, ostavila je iza sebe, ali to ne znači da je njena borba završena. Kako i sama kaže, bori se i dan danas.

– Borim se svim silama da ne padnem, da ne legnem, kome trebam takva? Pa, prvo ne trebam samoj sebi takva.

Nada je odgovorila i na pitanje da li se boji da od lekara čuje loše stvari.

– Ja sam samo ljudsko biće i samo sam čovek posle svega. Imam sada svog lekara koji je uz mene i sa kojim sam veliki prijatelj. Javljaju se i ljudi koji su bolesni za savet. U bolesti je glava jako bitna. Najbitnije je otići na vreme kod lekara. Sekunde igraju jako veliku ulogu. Sve sam prebrodila. Tako hoću i tako more biti, a svaki put sam otišla u 5 do 12.

Nada je otkrila i kakvo mišljenje ima o svojoj branši.

– Mi smo ti vesela sirotinja. Praktično smo nezaštićeni, a onda nismo ni kompatibilni. Nismo u dogovoru. Svako radi za sebe – kaže Nada.

Nadi se ne dopada kako se danas ponašaju zvezde.

– Daju i povoda i priliku da tako pišete o njima i da se priča o njima. I publika da ih tako gleda. Nekada je bilo nezamislivo da ti dođeš na binu i da nategneš da piješ. Bez obzira da li si muško ili žensko, a žensko tek – da ne govorim – zaključila je Nada Obrić.

Podsjećamo, Nada Obrić je jedna od rijetkih dobitnica Povelje grada, najvećeg priznanja Grada Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *