Osnovni sud u Zvorniku odredio pritvor ženskoj osobi kojoj je policija pronašla 94 pvc paketića sa opojnom drogom

Prilikom pretresa u Zvorniku pronađena opojna droga, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su 18.04.2024. godine radeći na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, na osnovu Naredbe Osnovnog suda Zvornik, izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice M.O. iz Zvornika.

Prilikom pretresa je pronađeno i oduzeto 47 PVC paketića sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “marihuanu” i 47 PVC paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “speed” ukupne mase 197,3 gr, te jedna metalna drobilica, digitalna vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti koju mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.

Policijski službenici PU Zvornik su navedenog dana oko 21,00 čas, lišili slobode lice M.O. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Sve dalje mjere i radnje na dokumentovanju navedenog krivičnog djela se preduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

1 thought on “Zvornička policija prilikom pretresa pronašla 94 PVC paketića sa opojnom drogom, uhapšeno jedno lice (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *