Ovog petka u Zvorniku sa radom počinje frizerski salon za muškarce "Sake", frizer Sanel Sarajlić učio zanat od najboljih

Nedavno je u Zvorniku otvoren frizerski salon ”Sake” u kojem možete dobiti sve usluge muškog šišanje i brijanja od mladog majstora Sanela Sarajlića koji je odlučio pokrenuti sopstveni biznis. Podrška ovom simpatičnom mladiću i vrsnom majstoru berberskog zanata dolazi sa svih strana, a prethodnog dana podršku je dala i humanitarna organizacija ”Help Others”.

Ova organizacija uplatila je 40 šišanja u firzerskom salonu za narednih 40 mušterija koje posjete berbersku radionicu ”Sake”. Prema riječima mladog Sarajlića, ove subote je svim mušterijama ponuđeno besplatno šišanje na račun HO Help Others, mnogi nisu željeli da budu besplatno ošišani i zamolili su da besplatno šišanje bude za one slabijeg materijalnog stanja.

Ostalo je još besplatnih šišanja na račun organizacije Help Others i sa besplatnim šišanjem nastavljamo od ponedjeljka.

Zvornički frizer ''Sake'' besplatno šiša 40 mušterija zahvljujući humanitarnoj organizaciji ''Help Others''

Podsjećamo Sanel Sarajlić rodom je iz naselja Dugi Dio – Zvornik, ima tek 20 godina, ali je odlučio da ostane u svojoj državi i da otvori frizerski salon.
Kako je teklo njegovo obrazovanje, otvaranje frizerskog salona i ko mu je sve pomogao, možete pogledati u video prilogu televizije Podrinje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *