Zvornički košarkaši slavili na gostovanju u Bijeljini, sedma pobjeda u nizu za OKK "Drina-Princip"

Košarkaši OKK “Drina-Princip” večeras su nastavili svoj pobjednosni niz i upisali sedmu pobjedu u nizu. Ovaj put zvornički košarkaši su potpuno zasluženo slavili u Bijeljini na vrućem gostovanju kod tima “Radnik” Bijeljina. Radnik je do ovog kola bio ekipa koja je djelila prvo mjesto prvoligaške tabele sa dvije pobjede više u odnosu na OKK “Drina-Princip” koji su sada prišli na jednu pobjedu manje od drugoplasiranog Radnika i jednu pobjedu manje od vodeće Jahorine.

Iz OKK “Drina-Princip” su nakon pobjede kratko saopštili:

7.pobeda u nizu!
Na uvek teskom gostovanju, ekipi koja je do sada delila prvo mesto na tabeli, posle velike borbe, nasa ekipa je ostvarila pobedu!

Zvornički košarkaši slavili na gostovanju u Bijeljini, sedma pobjeda u nizu za OKK "Drina-Princip"

Tokom cele utakmice vidjen je izjednacen rezultat, ali u zadnjih 5 minuta nasa ekipa imala je vise snage i koncetracije i pravi odlucuju prednost i odnosi bodove iz Bijeljine.

Sledeci vikend docekujemo ekipu KK Sutjeska Foča.

Čestitke za zvorničke košarkaše na ovom izuzetnom rezultatu od srca upućuje portal Zvornicki ba i želi im da ove godine napokon naprave iskorak i plasiraju se u Premijer ligu što je grad Zvornik i ljubitelji košarke odavno zaslužio.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *