Friday, June 5#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Zvornički košarkaši u Italiji Milan Vukajlović i Bojan Matić stigli u BiH, testirani na koronu i rezultate čekaju u karantenu


Prati novosti i na fejsbuku!

U posljednjem čarter letu za državljane BiH iz Italije u BiH stigli su i dvojica zvorničkih košarkaša koji nastupaju za italijanske klubove. Milan Vukajlović i Bojan Matić koji su još u juniorskim danima otputovali za Italiju i tamo nastavili svoju košarkašku karijeru bili su sudionici drame dolaska državljana BiH iz Italije  u našu zemlju. Oba naša košarkaša osjećaju se dobro i trenutno su karantenu očekujući rezultate testiranja na korona virus. Samo hrabro momci, redakcija portala Zvornicki.ba daje vam punu podršku. Košarkaši su putem društvenih mreža poručili:

Zvornički košarkaši u Italiji Milan Vukajlović i Bojan Matić stigli u BiH, testirani na koronu i rezultate čekaju u karantenu
Milan Vukajlović i Bojan Matić u karantenu

Ovako, prvo htio bi da iskažem zahvalonst mom klubu Pallacanestro SORA koji su u ovom teškom periodu izasli u susret i pruzili mi sve potrebne uslove za zivot. GRAZIE A VOI!
Drugo htio bi da se zahvalim Ambasadi BiH u Rimu i drzavi BiH koji su nam izasli u susret i obijezbijedili siguran povratak nasim kucama i porodicama. Trenutno smo u Istočnom Sarajevu, u karantinu, odradili smo test na koronu i cekamo rezultate. Mi cemo postovati naredjenja i savijete koje budemo dobili od strucnih lica radi nase,vase i bezbijednosti svih nas. Trenutno prolazimo kroz jedan tezi period svi zajedno ali jedina poruka je ostanite kuci i vidimo se uskoro napolju bez maski!!!

(A komentare po portalima zbog nas sto smo se vratili svojim kucama u svoju drzavu necu da komentarisem, nisu vredni paznje), naveli su u svom obraćanju putem društvenih mreža.

Više ste nego dobrodošli i zajedno pobjedimo ovo teško razdoblje poštujući mjere koje su nadležni propisali.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...