Manifestacijom „Crtamo svom gradu“ danas je zvanično počelo obilježavanje 21.maja , Dana grada Zvornika . Mališani dječijeg vrtića „ Naša radost“ svojim kreacijama glavnu gradsku ulicu obukli su u novo ruho.

Zvornički mališani započeli obilježavanje dana grada Zvornika

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović je rekao da obilježavanje Dana grada uvjek započinje sa najmlađim našim sugrađanima koji pokazuju šta znaju , a nama je ovo još jedna prilika da se sa njima radujemo i družimo.

Zvornički mališani započeli obilježavanje dana grada Zvornika
Gradonacelnik u društvu mališana
Ovo je i prilika da pokažemo da naš grad ima perspektivu, da smo jedna od rijetkih sredina koja neprestano povećava kapacitete vrtića, a hvala Bogu stalno nam nedostaje mjesta, rekao je gradonačelnik Zvornika.

Stevanović je istakao da pored najavljenog programa za Dan grada Zvornika, naše sugrađane narednog vikenda očekuje još nekoliko veoma interesantnih manifestacija, kao što je džipijada, veliki borilački spektakl – revija profesionalnog boksa i kik-boksa, Drina Kup turnir za djecake od 19 do 14 godina, potom izložba pasa .

Zvornički mališani započeli obilježavanje dana grada Zvornika

Želimo da sa našim sugrađanima podjelimo ovaj važan i veliki datum, jer Zvornik je dobijanjem statusa grada, stao u red sa najvećim sredinama na ovim prostorima i želimo njegovim svakodnevnim uređenjem , uljepšavanjem i stvaranjem boljih uslova da naši sugrađani ostanu na ovim prostorima, istakao je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović . Ovo je naš grad, grad mladosti , grad djece “.

Zvornički mališani započeli obilježavanje dana grada Zvornika
Grad se brine o svojoj djeci, a djeca se na svoj način crtanjem, igranjem i pisanjem , na svoj način odužuju gradu ovom manifestacijom rekao je direktor dječijeg vrtića „ Naša radost“ Vukomir Stanković.
Jedan od prisutnih roditelja Nasiha Tulić-Hasanovići zadovoljna je današnjim programom u kojem su učešće uzeli polaznici gradskog vrtića Naša radost.

Ovo je nešto što bi se moglo svaki dan gledati u našem gradu i uživati. Prelijepe slike našeg grada danas šaljemo svima koji nisu ovdje sa nama. Nadam se da će se ova tradicija nastaviti i u budućnosti jer su svi roditelji kao i ja prezadovoljni ovim programom koji je čini mi se jedinstven u cijeloj ovoj regiji kojoj pripadamo.

U današnjoj manifestaciji učestvovalo je oko 150 mališana iz svih uzrasnih vrtićkih grupa, osim jasličke.

malisanicrtaju4 Malisanicrtaju2 malisani crtaju22 Zvornički mališani započeli obilježavanje dana grada Zvornika

 

Osvit/Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *