Zvornički odbojkaši i ove godine sugrađanima poklonili uređen teren za odbojku na pijesku (FOTO)

0
I ove godine smo se maksimalno potrudili da teren sto ljepse izgleda. U uredjivanju terena imali smo nesebicnu podrsku od lokalne firme “Mix Color” i gradske uprave Zvornik. Ovom prilikom se zahvaljujemo sponzorima na razumijevanju i materijalnoj podrsci! Dobrosli na teren OK “Drina”

Iz OK “Drina” su nakon završene akcije poručili:

“I ove godine smo se maksimalno potrudili da teren sto ljepse izgleda.  U uredjivanju terena imali smo nesebicnu podrsku od lokalne firme “Mix Color” i gradske uprave Zvornik.  Ovom prilikom se zahvaljujemo sponzorima na razumijevanju i materijalnoj podrsci!

Dobrosli na teren OK “Drina”

I ove godine smo se maksimalno potrudili da teren sto ljepse izgleda.  U uredjivanju terena imali smo nesebicnu podrsku od lokalne firme “Mix Color” i gradske uprave Zvornik.  Ovom prilikom se zahvaljujemo sponzorima na razumijevanju i materijalnoj podrsci! Dobrosli na teren OK “Drina”

Redovna akcija mladih ljudih okupljenih u zvorničkom obojkaškom kolektivu. Ukoliko želite podržati mlade ljude koji se bave sportom i kao što vidite društveno-korisnim stvarima dovoljno je da postanete njihov član uplatom članarine, kako bi se olakšao rad ljudima koji vode ovaj klub, a uslovi za mlade Zvorničane u ovom sportu poboljšali.

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...