Zvornički policajci u jednom danu uhvatili dvojicu osumnjičenih za različita kriminalna djela
FOTO: Ilustracija

Zvornički policajci u jednom danu uhvatili dvojicu osumnjičenih za različita kriminalna djela, juče su u toku dana policajci CJB Zvornik rasvijetlili tešku krađu u samom centru grada Zvornik i priveli osumnjičenog, a u kasnim večernjim satima su uhapsili državljanina Srbije na području Kozluku na osnovu raspisane centralne potjernice.
Policijski službenici Policijske stanice Kozluk sinić su oko 23 časa, na osnovu raspisane centralne potjernice, lišili slobode lice S.M. (1959) iz R. Srbije, stoji u saopštenju za javnost Centra javne bezbjednosti Zvornik.

Lice S.M. je lišeno slobode na osnovu raspisane centralne potjernice Centra javne bezbjednosti Bijeljina, zbog izvršenih više krivičnih djela „krađa“, na području grada Bijeljina. Nakon završene kriminalističke obrade, od strane policijskih službenika Policijske stanice Kozluk, lice je predato u dalju nadležnost Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Prema saopćenjima CJB Zvornik, policijski službenici Policijske stanice Zvornik su za dan identifikovali i pronašli lice koje je u Zvorniku, iz porodične kuće oštećenog, otuđilo trimer, aparat za varenje i srebrni nakit, kako stoji u saopštenju za javnost Centra javne bezbjednosti Zvornik.

Zvornički policajci u jednom danu uhvatili dvojicu osumnjičenih za različita kriminalna djela
FOTO: CJB Zvornik na visini zadatka

Policijskoj stanici Zvornik, juče je oko 09.00 časova, prijavljeno da je iz porodične kuće u ulici Svetog Save, nepoznato lice ili više njih otuđilo ručni trimer, aparat za varenje i srebrni lančić sa privjeskom, čime je prema izjavi oštećenog pričinjena materijalna šteta od oko 500 KM.

Operativnim radom na terenu policijski službenici identifikovali i pronašli lice M.Š. (1993) iz Zvornika, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo „Krađa“. Prilikom kriminalističke obrade lice je u potpunosti priznalo izvršenje krivičnog djela, kojom prilikom su kod istog pronađeni otuđeni predmeti.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

(Osvit/Zvornicki)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *