Zvornik je napokon dobio svog prvog diplomirnaog planinarskog vodiča. Mladi i uporni Đorđe Erić postao je ponosni planinarski vodič. Za nadati se da će ovaj mladić u budućnosti svoje znanje trebao primjenjivati za dobrobit Zvornika.

Zvornik dobio prvog certificiranog planinarskog vodiča (FOTO+VIDEO)
Đorđe Erić

Svoje oduševljenje nakon dobijene diplome Đorđe Erić nije krio, pa je to podijelio i sa svojim prijateljima.

Hvala turistickoj organizaciji grada Zvornika na izdvojenim sredstvima za finansiranje obuke, hvala Vatrogasnom domu Zvornik na pomoci u vidu tehnicke opreme, hvala mojim drugarima i drugaricama iz PEU ,,Korak’’ na moralnoj podrsci. Bice mi cast da koracam prvi ispred svojih korakovaca i da se brinem da se na najsigurniji i najzabavniji nacin prosetamo kroz prirodu do nekog vrha i nazad. Poručio je Erić putem druptvenih mreža.

vdic diploma

Oduševljenje uspjehom svog člana nisu krili ni “Korakovci” članovi Planinarsko ekološkog udruženja Korak Zvornik. Oni su poručili:

Zahvaljujemo se od srca Turističkoj organizaciji grada Zvornik, koja je obezbjedila sredstva za finansiranje obuke našeg PRVOG planinarskog vodiča.  Mi smo mlado udruženje i ovo nam veoma znači u daljem radu, organizaciji i napredovanju. Ovo je mali “korak” za čovječanstvo, a veliki “korak” za Djordje Eric i nas!

Zvornik dobio prvog certificiranog planinarskog vodiča (FOTO+VIDEO)
Dio obuke planinara

Poručili su iz PEU “Korak”.

Zanimljiv je i videoprilog nastao u toku obuke, pogledajte prilog ssa RTRS:

(Zvornicki.ba)