Info centar Turističke organizacije radi produženo

Zvornik u znaku manifestacije "Zvorničko ljeto 2017"

U vrijeme održavanja „Zvorničkog ljeta“, od 02. do 08. avgusta, info centar Turističke organizacije grada Zvornika radiće svaki dan do 20:00 časova.

Na taj način biće omogućeno svima onima koji u periodu održavanja naše najveće manifestacije posjete Zvornik da dobiju informacije o mjestima koja mogu obići u gradu, o mogućnostima smještaja u Zvorniku, ali i o programu „Zvorničkog ljeta“ (raspored, satnica, mjesto održavanja, događaji), kao i druge korisne informacije.

U Turističkom info centru posjetioci mogu pronaći i turističke brošure, mape i suvenire.
Ugostiteljski objekti rade produženo

Zvornik u znaku manifestacije "Zvorničko ljeto 2017"

Odjeljenje za privredu, razvoj, poljoprivredu i društvene djelatnosti grada Zvornika donijelo je Odluku o produženju radnog vremena ugostiteljskih objekata tokom trajanja „Zvorničkog ljeta“.

Prema Odluci, radno vrijeme ugostiteljskih objekata na području grada Zvornika produžava se za jedan sat u periodu trajanja „Zvorničkog ljeta“, od 02. do 08. avgusta 2017. godine.

Ugostiteljski objekti, u skladu sa Odlukom, mogu raditi do 01:00 čas po ponoći.

Konkurs za najbolju fotografiju zvorničkog ljeta

Zvornik u znaku manifestacije "Zvorničko ljeto 2017"

Turistička organizacija grada Zvornika raspisala je fotografski konkurs „Uhvati ritam ljeta“ za izbor najbolje turističke fotografije koja prikazuje da je Zvornik grad pun zanimljivosti u toku ljetnjih mjeseci, i da svi, bez obzira na starosnu dob, pol, interesovanje, mogu u našem gradu pronaći sadržaj po svom ukusu.
Sve fotografije koje budu prispjele na konkurs ostaju u vlasništvu Turističke organizacije grada Zvornika, a nagrađene fotografije biće korištene u promotivne svrhe za narednu sezonu, što predstavlja promociju i grada ali i autora tih fotografija.

Tekst konkursa objavljen je na internet stranici Turističke organizacije grada Zvornika, a sve potrebne informacije mogu se dobiti lično u Turističkoj organizaciji i putem telefona broj 056/210-184.

Zvornik u znaku manifestacije "Zvorničko ljeto 2017"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *