Drugog dana ovog mjeseca D.S. iz Šekovića koji ima 53 godine životaukrao je 700 KM iz komšijine kuće. Rasvjetljenje ovog događaja šokiralo je stanovnike ovog gradića koji često ističu komšijske odnose ka vrlinu ovog malog mjesta.

Iako ima 53 godine ušao u komšijinu kuću i ukrao 700 KM

U nastavku prenosimo u potpunosti pristiglo saopštenje za javnost pristiglo iz Policijske uprave Zvornik povodom ovog slučaja:
Policijski službenici Policijske stanice Šekovići su za dan identifikovali i pronašli lice koje je u Šekovićima, iz porodične kuće oštećenog, otuđilo novac u iznosu od 700,00 KM.Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 02.05.2017. godine oko 10,50 časova,prijavljeno je da je iz nezaključane porodične kuće u ulici Braće Vlačić, opština Šekovići,

nepoznato lice ili više njih otuđilo novac u iznosu od 700,00 KM, čime je za isti iznos oštećenom pričinjena materijalna šteta.
Operativnim radom na terenu policijski službenici su 02.05.2017. godine, identifikovali i pronašli lice D.S. (1964) iz Šekovića, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo „Krađa“.

Prilikom kriminalističke obrade lice je u potpunostipriznalo izvršenje krivičnog djela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva IstočnoSarajevo koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještajza počinjeno krivično djelo.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *