U Zvorniku je potvrđeno još troje zaraženih virusom korona, te je broj novozaraženih dostigao 22. Od početka pandemije na području grada Zvornika evidentirano je 25 slučajeva zaraze virusom korona.

Kod još tri osobe u Zvorniku potvrđen korona virus, među zaraženim dvije vaspitačice iz gradskog vrtića

Od troje novozaraženih, dvije su vaspitačice u vrtiću „Naša radost“ i jedan muškarac iz Skočića, koji je sa lakšom kliničkom slikom smješten u COVID odjeljenju Bolnice u Zvorniku.

Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja Zvornik testira primarne kontakte zaraženih, a očekuje se još sedam rezultata.

Na teritoriji grada Zvornika ukupno je 217 osoba u kućnoj izolaciji, a provođenje ove mjere kontroliše Komunalna policija.

Gradski štab za vanredne situacije grada Zvornik apeluje na građane da se pridržavaju izrečenih preventivnih mjera i doprinesu stabilizaciji epidemiološke situacije u gradu. Budimo odgovorni prema sebi i drugima, saopšteno je danas iz Štaba za vanredne situacije grada Zvornik.

Naselja u Zvorniku u kojima je potvrđeno prisustvo korona virusa su: Gornja Pilica, Lokanj gornji, Skočić, Branjevo, Ulice, Orahovac, Grbavci i gradsko jezgro. Prema nezvaničnim informacijama svi inficirani korona virusom osjećaju se dobro i nemaju narušenu kliničku sliku, smješteni su u karantin u Bijeljini.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *