Pješak zadobio povrede u sudaru dva automobila u Tabancima kod Zvornika

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđen pješak, oštećena i dva parkirana automobila.

0
Pješak zadobio povrede u sudaru dva automobila u Tabancima kod Zvornika
FOTO: Ilustracija

Velika saobraćajna nezgoda dogodila se danas u mjestu Tabanci kod Kozluka grad Zvornik u kojoj je jedno lice zadobilo pvorede. Saobraćajna nezgoda se može smatrati velikom jer je u njoj direktno i indirektno učestvovalo pet osoba. Prema nezvaničnim informacijama nakon sudara dva automobila, pješak koji se nalazio u blizini nezgode zadobio je povrede jer su se automobili nakon kontakta odbili i napravili mali “karambol”, pored pješaka automobili su nakon kontakta i odbijanja oštetili i dva automobila parkirana ispred čuvene kafane po imenu “Taxii” u Tabancima.

Iz Policijske uprave Zvornik su o današnjoj nezgodi saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tabanci, grad Zvornik, 10.10.2020. godine oko 13,15 casova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo povrde.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su M.B. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke “Pasat”, B.D. iz R. Srbije, koji je upravljao putničkim automobilom marke “Opel”, lice J.J.iz Zvornika u svojstvu pješaka i dva parkirana putnička automobila.

U ovoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio pješak J.J. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu “Bolnica” Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski slućbenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...