U Bijeljini je prošlog mjeseca Maida Hasanović proglašena za Miss Podrinja u 2017. godini, odlučio je jednoglasno žiri na izboru koji je održan u hotelu “Drina”.

Predstavljamo zvanično najljepšu Podrinjku Maidu Hasanović Mis Podrinja 2017
Proglašenje najljepše djevojke Podrinja

Pred mnogobrojnom publikom prodefilovalo je velik broj kandidatkinja, a najviše sreće imala je upravo Maida koja kaže da joj je ovo prvo učešće na ovakvim izborima. Za naš portal kaže da je ovo bio poseban momenat za nju i nada se prekretnica za njenu buduću karijeru.
Maida Hasanović dolazi iz Papraće u Šekovićima, rođena je prije 22 godine, a prema njenim riječima na ovo takmičenje prijavila se savim slučajno, najviše iz znatiželje.

Predstavljamo zvanično najljepšu Podrinjku Maidu Hasanović Mis Podrinja 2017
Maida Hasanović prilikom proglašenja

Kad sam vidjela kasting za Miss podrinja, odlučila sam da se prijavim, jer uvijek gledam onu drugu stranu bitno je učestvovati. Iskreno pobjedi se nisam nadala, ali mi je mnogo drago da sam ja bas pobjedila sa  jednoglasnom odlukom žirija.

Konkurencija je bila jaka, svaka djevojka je bila na svoj način ljepa, tako da je ovo velika obaveza za mene koju ću nadam se ispuniti dobrim nastupom na izboru za Miss Republike Srpske 2017.

Maida je završila srednju ekonomsku školu, a u mladosti se bavila treniranjem karatea i nastupima u kulturno-umjetničkim društvima. Sve ovo doprinijelo je da Maida bez problema ponese titulu najljepše žene u Podrinju za ovu godinu.

Predstavljamo zvanično najljepšu Podrinjku Maidu Hasanović Mis Podrinja 2017
Miss Podrinja u “kućnom izdanju”

Ovogodišnja Mis Podrinja u slobodno vrijeme sa prijateljima igra odbojku, trči i uživa u dobroj muzici i plesu.

Upornost i energija krase ovu mladu djevojku koja ostvaraju svoje životne ciljeve koje sebi postavi u životu.

Sljedeći cilj je napraviti zapažen nastup na takmičenju za izbor Miss Republike Srpske, a potom napraviti inostranu karijeru manekenke koja će nastupati na važnijim modnim pistama u Evropi i svijetu.

Portal Zvornicki.ba želi puno uspjeha mladoj Podrinjki u ostvarenju njenih ciljeva sa željom da ove godine u Podrinje donese titulu Miss BiH 2017.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *