Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je prijem za „vukovce“ osnovnih škola. Stevanović je ovom prilikom istakao da se radi o sjajnoj generaciji u kojoj ima 25 učenika sa svim peticama. Kako je to danas izgledalo u prostorijama Gradske uprave Zvornika, pogledajte u video-prilogu Zvono Media:

– Ovi učenici su pokazali zavidan nivo znanja i tokom redovne, ali i nastave „na daljinu“ jer su drugo polugodište devetog razreda završili u specifičnim okolnostima. Očekujemo da nastave sa svojim radom i učenjem, a Gradska uprava će ih uvijek pratiti u njihovom radu. Oni su ono najbolje što imamo u ovoj generaciji i to ne samo po učenju nego i po ponašanju – rekao je Stevanović.

Milan Mlađenović, učenik generacije iz OŠ „Desanka Maksimović“ zahvalio se na knjigama i novčanim nagradama te prijemu, ali i istakao da nije bilo lako postići ovaj uspjeh.

Njegoš Vidović, učenik generacije OŠ „Sveti Sava“ iz Zvornika takođe ističe da nije bilo lako doći do ovog rezultata

„Vukovcima“ iz zvorničkih osnovnih škola uručene su knjige te novčane nagrade, 200 KM za učenike generacije, a po 100 KM za ostale „vukovce“.

Prijem za super odlikaše-najbolje učenike osnovnih škola u Zvorniku (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *