Priveden devetnaestogodišnjak iz Tabanaca zbog krivičnog djela napada na džamiju u KozlukuPolicijski službenici Policijske stanice Kozluk, isti dan su pronašli i priveli u službene prostorije lice R.G. (1998) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Oštećenje tuđe stvari“, na štetu vjerskog objekta – džamije u Kozluku, grad Zvornik.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk, 27.02.2017. godine oko 05,45 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u toku noći 26-27.02.2017. godine, razbilo staklo na ulaznim vratima vjerskog objekta – džamije u mjestu Kozluk, grad Zvornik, saopšteno je iz CJB Zvornik.

Preduzimajući aktivnosti na otkrivanju ovog krivičnog djela i pronalaska počionioca, policijski službenici Policijske stanice Kozluk su istog dana identifikovali i pronašli lice R.G. (1998) iz Zvornika, za kojeg postoje osnovi sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo.

Prema izvorima portala Zvornicki.ba uhapšeni devetnaestogodišnji R.G. je iz Tabanaca i zaposlen je u jednom od ugostiteljskih objekata u Kozluku te je s toga iznenađenje još veće za sve Kozlučance. Svi stanovnici u Kozluku jednoglasni su u osudi ovog krivičnog dijela.

Priveden devetnaestogodišnjak iz Tabanaca zbog krivičnog djela napada na džamiju u Kozluku

Centar javne bezbjednosti Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na vjerske objekte i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja, kaže se u saopštenju.

zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *