Jutros je krenula masovna potraga od mjesta gdje je posljednji put viđen nestali Alen Memišević. Komšije, rođaci i mnogobrojni mještani Nurića i okolnih naselja krenuli su jutros u potragu. Prema informacijama od učesnika potrage sinoć je pronađen automobil prije nego je potraga obustavljena, a jutros je nastavljena u tom dijelu u blizini naselja Nurići.

U nastavku pročitajte apel iz Policijske uprave Zvornik za pomoć u pronalsku nestale osobe:

Policijska uprava Zvornik poziva građane da ukoliko primjete lice sa fotografije ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, takve informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

Naime, Policijskoj stanici Milići, 30.03.2021. godine, prijavljen je nestanak lica, Alena Memiševića, koji se tog dana u jutarnjim časovima, sa putničkim automobilom marke „VW Golf”, udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće gdje živio u mjestu Nurići, opština Milići.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Zvornik, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *