Pronađena nestala Munira Hasanović

Nakon što je sinoć objavljeno da je iz naselja Maćese u Cerskoj nestala osoba ženskog pola, objavljena je informacija da su nestalu pronašli

Nakon što je sinoć objavljena informacija putem društvenih mreža i poziv porodice da pomogne u pronalasku nestale ženske osobe Munire Hasanović  iz naselja Maćesi u Cerskoj, stigla je informacija da je Munira pronađena živa i zdrava.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar o navedenom slučaju je izjavio:

Policijskoj stanici Milići juče je prijavljen nestanak ženske osobe iz naselja Maćesi na području opštine MIlići, a  koja se prema prijavi članova porodice, prethodnog dana, 6.jula udaljila oko 16 časova od porodičnog doma u nepoznatom pravcu. Sinoć je prijavljeno da je pronađena nestala ženska osoba iz naselja Maćesi i da se trenutno nalazi kod rodbine. Policija je završila potragu za nestalom osobom i radi na dokumentovanju slučaja, izjavio je Bobar.

Podsjećamo da je informacija o nestanku Munire pojavila sinoć na društvenim mrežama u kojoj je navedeno da se nestala udaljila od proodičnog doma u nepoznatom pravcu, nedugo nakon što je sa porodicom stigla iz Švicarske.

Pročitaj i ovo...
Loading...