Zbog teške saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć oko 19 sati u mjestu Đevanje sinoć je saobraćaj bio u potpunosti obustavljen dva sata. Bilans nesreće u kojoj su učestvovali autobus i dva automobila je petero povređenih.

U sudaru autobusa i dva golfa petero povređenih
FOTO:Ilustracija

O saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Sarajevo, u mjestu Jošanica (Đevanje) dopis je stigao iz Policijske uprave Zvornik, a u nastavku ga prenosimo u potpunosti.

U saobraćajnoj nezgodi pet lica zadobilo tjelesne povrede

Na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Jošanica, 08.10.2017. godine oko 19,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička automobila i autobus, prilikom čega je pet lica zadobilo tjelesne povrede.
U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil marke „Golf“, kojim je upravljao D.V. (1980) iz Bijeljine, putnički automobil marke „Golf“, kojim je upravljao D.M. (1976), sa kojim su se u vozilu nalazila S.M. (1980) i dva maloljetna lica i autobus marke „Mercedes“, kojim je upravljao J.S.

Učesnici saobraćajne nezgode iz oba putnička automobila su zadobili tjelesne povrede i isti su prevezeni u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći i isti su zadržani na daljem liječenju.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen od 19,00 do 19,40 časova.

Navedeno je u dopisu PU Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *