FK Drina: Tri dana dvije pobjede uz to i sjednica Izvršnog odbora, devet prinova

Dana 22.02.2019.održana je sjednica uprave FK”Drina” na kojoj je analiziran finansijski izvještaj kluba na dan 31.12.2018. koji će biti prezentovan na narednoj sjednici skupštine kluba,u toku su pripreme za predstojećnu proljetnu sezonu.

FK Drina: Tri dana dvije pobjede uz to i sjednica Izvršnog odbora, devet prinova

U prelaznom roku klub napustilo pet igrača(Vladimir Molerović, Ivan Ninić, Milan Krstić, Aleksandar Ilić) i Ragib Čirak). Pristupilo je devet novih/starih igrača,Vasiljević Nikola, Vasić Radovan, Dragiša Milošević-Giša, Marko Andrić, Siniša Bajić, Željko Srećković, Dragan Milivojević, Kristijan Đulabić, Ognjen Stjepanović.

Opšti stav uprave je da učini sve sa svoje strane da pomogne igračima i stručnom rukovodstvu kako bi ostvarili što bolji rezultat i izborili opstanak u prvenstvu prve lige FSRS. Saopšteno je iz FK Drina Zvornik.

Milenko Bošnjaković je prethodnih dana sa timom Drine odigrao još dvije pripremne utakmice u kojima je zabilježio dvije pobjede. Prva nad tim Bosne iz Kalesije rezultatom 1:0, utakmica se igrala u Karakaju, a pobjedu Drini je donijeo Srećković. Danas su kontrolni meč fudbaleri Drine odigrali u Lešnici kod Loznice protiv tima Borca.

FK Drina: Tri dana dvije pobjede uz to i sjednica Izvršnog odbora, devet prinova

Pobjedu od 2:0 za Drinu donijeli su Jeftić i Spasojević. Dolazak Bošnjakovića bi se mogao ispostaviti kao pravi potez jer za razliku od prethodne sezone i posljednjih priprema, rezultati ulijevaju nadu u bolje rezultate sa čvrstom odbranom i efikasnim napadom.

Poslije skoro godinu dana može se reći da stižu pozitvni impusli i povoljni vjetrovi koji pušu Drinom što daje nadu da će se ove sezone izboriti opstanak u ovom rangu, a nakon toga nadati još boljim danima.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :