Krivična prijava za 54-godišnjaka iz Zvornika jer je oštetio četiri parkirana automobila

Identifikovano lice koje se sumnjiči da je izvršilo oštećenje četiri putnička automobila, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik. Radi se o krivičnom djelu koje se dogodilo prije mjesec dana, a u nastavku prenosimo saopštenje Policijske uprave Zvornik o rasvjetljivanju ovog slučaja:

Identifikovano lice koje se sumnjiči da je izvršilo oštećenje četiri putnička automobila Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica S.J. (1965) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 21.04.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, izvršilo oštećenje više putničkih automobila koji su bili parkirani u ulici Vuka Karadžića, grad Zvornik. Policijski službenici su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela i pronalasku počinioca, operativnim radom na terenu identifikovali lice S.J. iz Zvornika, za koje postoje osnovi sumnje da je oštetilo četiri parkirana putnička automobila, na kojima je tom prilikom nastala materijalna šteta.
Arhi-Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica S.J. (1965) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 21.04.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, izvršilo oštećenje više putničkih automobila koji su bili parkirani u ulici Vuka Karadžića, grad Zvornik.

Policijski službenici su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela i pronalasku počinioca, operativnim radom na terenu identifikovali lice S.J. iz Zvornika, za koje postoje osnovi sumnje da je oštetilo četiri parkirana putnička automobila, na kojima je tom prilikom nastala materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iako se radi o muškarcu koji je u zrelim godinama nezvanično saznajemo da je automobile oštetio oštrim predmetom tako što ih je izgrebao.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :