Lišen slobode sudski policajac iz Vlasenice zbog krivičnog djela „Nehatno lišenje života“

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lice M.D. (1998) iz Vlasenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Nehatno lišenje života“.

Lišen slobode sudski policajac iz Vlasenice zbog krivičnog djela „Nehatno lišenje života“

Naime, Policijskoj stanici Vlasenica, 15.05.2019. godine oko 12,00 časova, prijavljeno je da je u ulici Svetosavska, opština Vlasenica, lice inicijala M.D. upotrebom vatrenog oružja-pištolja, nanijelo tjelesne povrede oštećenom, koji je usljed zadobijenih povreda preminuo.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i policijski službenici Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela a sve dalje aktivnosti preduzimaće se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Od ranije je prenijeta informacija da je ovo ubistvo počinio dvadesetjednogodišnji sudski policajac koji je nedavno stupio u službu nakon odrađenog pripravničkog staža. Iz Policijske uprave Zvornik nisu demantovali objavljene tvrdnje o počiniocu jučerašnjeg ubistva u kojem je život izgubilo pedesetdvogodišnje lice iz Vlasenice.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :