Na koncertu Marije Šerifović, Zvorničanin pred krcatim „Sava centrom“ zaprosio djevojku (VIDEO)

Da su muškarci iz Zvornika veliki romantičari pokazo je i jučerašnji primjer Bojana Kuzmanovića koji je u prepunom Sava centru u Beogradu zaprosio svoju djevojku. Telegraf je sa oduševljenjem pisao o ovom romantičnom događaju.

Na koncertu Marije Šerifović, Zvorničanin pred krcatim „Sava centrom“ zaprosio djevojku (VIDEO)
Zaljubljeni par u društvu Marije Šerifović

Na šestom po redu koncertu Marije Šerifović pod nazivom „Druga strana ploče“ u „Sava centru“ desila se jedna divna scena. Naime, momak pod imenom Bojan Kuzmanović iz Zvornika zaprosio je svoju devojku.

– Ja kapiram da ti imaš njoj nešto mnogo važno da kažeš? – rekla je Marija koja je bila pored zaljubljenog para, a onda je cijeli „Sava centar“ počeo da aplaudira.

– Molim vas za potpunu tišinu. Bojane, izvoli. Mikrofon je tvoj – zamolila je Marija publiku.

– Hvala tebi (Mariji Šerifović) na ovoj prilici. Želim da kažem da nju puno volim i da želim da provedem svoj život sa njom. Da li želiš da se udaš za mene? – pitao je Bojan svoju devojku i kleknuo pred njom. Ona je rekla „da“.

Кako je sve ovo izgledalo, pogledajte na snimku na sajtu:

https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3063296-dirljiva-scena-na-koncertu-marije-serifovic-momak-pred-krcatim-sava-centrom-zaprosio-devojku-video?fbclid=IwAR2ysu5KAlK-G9Xb67wPzP6v6_rh00Lbt3Nlvhm4IaLKz2h-0mnuXYQWXyw

(Izvor: telegraf.rs)

Podijelite nas :