Na području Roćevića uhapšeni krijumčari tekstilom, oduzeta veća količina robe

Pronađena i oduzeta veća količina tekstilne robe, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik povodom zaplijene ilegalne robe u mjestu Roćević. U nastavku u prenosimo saopštenje Policijske uorave Zvornik:

Na području Roćevića uhapšeni krijumčari tekstilom, oduzeta veća količina robe

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu nad licima B.P. (1993) i D.O. (1994), oba iz Zvornika, koji se sumnjiče da su počinili krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Naime, policijski službenici PS Kozluk su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, 17.05.2019. godine, u mjestu Roćević, grad Zvornik, zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „VW Vento“, kojim je upravljao B.P. (1993), sa kojim se u vozilu nalazio D.O. (1994), prilikom čega su vizuelnim pregledom u vozilu uočili određenu količinu tekstilne robe upakovane u pvc folije, za koju lica nisu posjedovala potrebnu dokumentaciju, koju su policijski službenici privremeno oduzeli.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela„Nedozvoljena trgovina“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :