Pobjegao nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu, ostavio povrijeđenog suvozača u automobilu

Lišeno slobode lice koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu pa se udaljilo sa lica mjesta, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik. Ne tako često dogodi se da neodgovorni vozači nakon saobraćajne nezgode pobjegnu s lica mjesta. Vrlo rijetko se dogodi da vozač nakon saobraćajne nezgode pobjegne sa lica mjesta iako mu je suvozač povijeđen. Upravo takva saobraćajna nezgodasa bijegom dogodila se u toku prethodnih noći u Milićima. Iz Policijske uprave Zvornik je o ovom slučaju saopšteno:

Pobjegao nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu, ostavio povrijeđenog suvozača u automobilu
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Milići, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, lišili su slobode lice B.B. (2000) iz Milića, koje se sumnjiči da je 05.05.2019. godine oko 03,30 časova, u Milićima, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi upravljajući putničkim automobilom marke „Fiat“, kojom prilikom je tjelesne povrede zadobio devetnaestogodišnjak iz Milića, koji se nalazio u putničkom automobilu marke „Fiat“.

Nakon saobraćajne nezgode, lice B.B. se udaljilo sa lica mjesta ali je brzom reakcijom policijskih službenika pronađeno i lišeno slobode. Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Milići odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Milići. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :