Poginuo 54-godišnji Zvorničanin na gradilištu u Novom Sadu

Na gradilištu poslovno stambenog kompleksa “Pupinova palata” u Novom Sadu stradao je N.T. iz Zvornika, saopštila je kompanija “Galens invest”, koja je investitor. Kako prenosi srbijanski Kurir; Neđo T. (54), radnik preduzeća PBI “Graditelj” iz Zvornika, stradao je na gradilištu “Pupinove palate, u Bulevaru Mihajla Pupina 4 u Novom Sadu.
Kako saznajemo, nastradali čovek radio je kao pomoćni radnik, kada je iz za sada neutvrđenih okolnosti pao sa 12 sprata u otvor predviđen za lift u objektu u izgradnji. Prenosi Kurir.

Poginuo 54-godišnji Zvorničanin na gradilištu u Novom Sadu

Prethodno su lokalni mediji javili da je muškarac (54) pao sa 12. sprata zgrade i preminuo na licu mjesta.

Iz kompanije saopštavaju da je N.T. bio zaposlen na mjestu pomoćnog građevinskog radnika u firmi PBI iz Zvornika, koja je angažovana kao podizvođač na dijelu građevinskih radova.

U kompaniji kažu da su odmah obavijestili policiju, koja je odmah obavila uviđaj i očekuju da će što pre biti završena istraga i utvrđene sve okolinosti pod kojima se desio tragičan slučaj.

Oni navode da su u stalnom kontaktu sa porodicom nastradalog, kojoj su izrazili saučešće zbog tragičnog gubitka.

Portparolka Hitne pomoći, doktorka Ivana Ramović, rekla je za novosadski portal 021.rs, da je ekipa izašla na teren, ali da je mogla samo da konstatuje smrt.

Tijelo je pronađeno u otvoru predvidenom za lift u objektu u izgradnji, prenio je taj portal.

(nezavisne)

Podijelite nas :