Policija traga za pljačkašem kladionice u centru Zvornika

Nakon jučerašnje pljačke kladionice u centru Zvornika, policija još uvijek traga za počiniocem. Ovo je druga pljačka sportskih kladionica na području Zvornika u kratkom vremenskom periodu, prije desetak dana skoro identična pljačka sportske kladionice dogodila se u mjestu Šepak. Pripadnici Policijske uprave Zvornik su u kratkom vremenskom periodu uhapsili počionica pljačke u Šepku. O pljački koja se dogodila ove nedjelje 5.januara iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policija traga za pljačkašem kladionice u centru Zvornika
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Zvornik, 05.01. oko 17,00 sati prijavljeno je da je u sportskoj kladionici u ulici Braće Jugović, grad Zvornik, nepoznato maskirano lice, uz prijetnju upotrebe noža, od radnice otuđilo određjenu količinu novca.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivicnog djela “Razbojništvo”, saopštio je Miljan Bobar portparol Policijske uprave Zvornik.

Iz policije podsjećaju sve građane koji imaju korisne informacije o krivičnom djelu da su iste dužni prijaviti policijskim službenicima i da je to zakonska obaveza.

Nakon izvršenog razbojništva sinoć je izvršena blokada grada u kojoj su kontorlisana sva vozila i lica koja su napuštala grad Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :