Sve popularniji u svijetu muzike mladi Sapnjak Feldin Brzović izbacio prvi singl (VIDEO)

Sve popularniji u svijetu današnje muzike je i mladi Feldin Brzović iz Sapne. Ovaj mladić sljedi trendove danas popularne turbo folk muzika.

Sve popularniji u svijetu muzike mladi Feldin Brzović iz Sapne izbacio prvi singl (VIDEO)
Feldin Brzović

Devetnaestogodišnji Feldin Brzović odrastao je u Austriji. Muzikom se počeo baviti već sa deset godina. Ovaj mladić iz sebe ima dva dueta, a nedavno je izašao i singl “Bebo”.

Prije svega da se zahvalim svojim roditeljima koji mi pružaju najveću podršku, naravno tu su i radne kolege i svima veliko hvala”. Rekao je Brzović za medije koji prate dešavanja u estradi Balkana.

Sve popularniji u svijetu muzike mladi Sapnjak Feldin Brzović izbacio prvi singl (VIDEO)

U pripremi je nova pjesma i vjerovatno će biti sa nekim od popularnijih u balkanskoj estradi. Moguće da će ostvariti i sa muzičarima MC Stojan i Te Tairović.

Mladost, pozitivna energija i iskrena ljubav prema muzici su kombinacija koja donosi uspjeh u svijetu današnje balkanske estrade. Brzović trenutno ima saradnju i sa Beca fantastic bendom, a uskoro se očekuje i njegovo aktivnije prisustvo u medijima.

Odlična saradnja i prijateljstvo je između ovog mladog momka i njegovog sugrađanina DJ Buce Smajlovića koji je mešu najpopularnijim mladim radijskim voditeljima i kreatorima dobrih zabava širom BiH i Evrope.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :