U funkciji stacionarni radari na ulazu u Zvornik, Miliće i kod Dubničkog mosta

Nakon što su prošle godine postavljena i instalirana kućišta za stacionarne radare na tri lokacije na području Policijske uprave Zvornik, ovi radari počinju sa radom. Ovo u praksi znači da sve do prije tri dana, ova kućišta nisu bila u funkciji izdavanja kazni za prekršaje u saobraćaju. Pored toga radar će se nalaziti u jednom od tri kućišta i kružit će između ove tri lokacije. Iz MUP-a RS su o ovome saopštili:

U funkciji stacionarni radari na ulazu u Zvornik, Miliće i kod Dubničkog mosta
Zvornik B-blokovi

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da od sutra, 04. maja 2019. godine, stavlja u funkciju stacionarni radarski sistem, sa tri kućišta koja su instalirana na području Policijske uprave Zvornik, i to na sljedećim lokacijama:
– Opština Milići, Ulica Cara Dušana, kod broja 42,
– Opština Milići, mjesto Dubnički most i
– Grad Zvornik, Ulica Svetog Save.

U funkciji stacionarni radari na ulazu u Zvornik, Miliće i kod Dubničkog mosta
Radar u Dubnici kod Milića i B-Blokovima – Arhiv

Na ovaj način, od sutra će biti započeto evidentiranje i procesuiranje saobraćajnih prekršaja, počinjenih na navedenim lokacijama.

Odlukom o prenosu vlasništva Vlade Republike Srpske, krajem avgusta prošle godine, između Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske izvršena je primopredaja ovog stacionarnog radarskog sistema marke “Redflex”, tip “Redflex Speed DL”, saopšteno je iz MUP-a RS.

Podijelite nas :