U jednoj noći uhapšena dva krijumčara ljudima, u dva vozila prevozili 15 ilegalnih migranata

Dva lica lišena slobode zbog krivičnog djela „Krijumčarenje ljudi“ Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lica inicijala N.M. (1993) iz Osmaka i N.S. (1950) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“.

U jednoj noći uhapšena dva krijumčara ljudima, u dva vozila prevozili 15 ilegalnih migranata
FOTO: Ilustracija

Naime, policijski službenici PS Zvornik su preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje, 03/04.05.2019. godine, pored magistralnog puta Zvornik-Milići, u mjestu Jošanica, kontrolisali putnički automobil marke „Ford“, kojim je upravljalo lice N.M. Prilikom kontrole, u vozilu je identifikovano osam lica iz Pakistana, za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom.

Istu noć, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su u mjestu Karakaj, kontrolisali putnički automobil marke „Nissan”, kojim je upravljao N.S. iz Bratunca. Tom prilikom, u vozilu je identifikovano sedam lica iz Pakistana, za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela „Krijumčarenje ljudi“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :