Uhapšen lopov koji je pokrao fasadne panele iz dvorišta porodične kuće

Podnesen izvještaj za krivično djelo „Teška krađa“ kojim je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 30.000,00 KM, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik. Ne tako česta teška krađa dogodila se u Bratuncu kada je lopov pokrao fasadne panele iz dvorišta porodične kuće. Iz Policijske uprave Zvornik hitno su reagovali i brzo pronašli počinioca ove krađe. O cijelom događaju prenosimo saopštenje Policijske uprave Zvornik:

Uhapšen lopov koji je pokrao fasadne panele iz dvorišta porodične kuće
Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica M.D. (1990) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 19.04.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz dvorišta porodične kuće u Bratuncu, otuđilo veću količinu fasadnih panela, čime je prema izjavi oštećenog, pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 30.000,00 КM.

Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i pronalasku počionioca, policijski službenici PS Bratunac su identifikovali lice M.D. za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo, protiv kojeg su podnijeli izvještaj nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Podijelite nas :