Videozapis sa društvenih mreža potvrdio sumnje da je svinja glavni krivac za saobraćajni kolaps u Zvorniku ovog petka (VIDEO)

Saobraćajni kolaps trećeg januara u Zvorniku prema nezvaničnim informacijama prouzrokovalo je prase koje se nalazilo u gepeku automobila iz kojeg je nešto prije 16 sati počeo curiti plin. Prema videozapisu koji ovih dana kruži društvenim mrežama, sumnje na prase su se potvrdili s tim da nije u pitanju prase nego debela svinja. Videozapis u nastavku objavio je Ranko Z. na facebook stranici našeg portala. Upozoravamo da videozapis sadrži neprimjerene psovke, ali i puno zanimljivih detalja.

Podsjećamo da se trećeg januara automobil iz kojeg je curio plin zaustavio nedaleko od Graničnog prelaza Karakaj. Kilometarske kolone automobila na dionici magistralnog puta Zvornik-Karakaj usporile su svakog putnika koji je morao proći ovim putem ovog petka (3.januara).

Zastoj je počeo oko 16 sati i trajao je sve do 18 časova. Prema zvaničnim informacijama iz Policijske uprave Zvornik i Profesionalne vatrogasne jedinice do zastoja je došlo zbog curenja plina iz jednog putničkog autmobila koji se nakon uočenog “curenja” zaustavio nedaleko od jedne benzinske pumpe.

Sve preventivne mjere poduzete su kako bi se spriječila potencijalna katastrofa slična onoj iz Šepka prethodne sedmice.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :