Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović ocijenio je, nakon 37. redovne sjednice gradske Skupštine, da je ovaj skupštinski saziv bio na visini zadatka i da očekuje da će i naredni biti istrajan u očuvanju političke stabilnosti u Zvorniku.

„Imali smo odličnu saradnju i vrlo konstruktivne rasprave i odbornika koji formalno pripadaju opoziciji. Postali smo nakon prošlog i ostali i nakon ovog saziva prepoznatljivi u cijelom regionu u smislu dužine trajanja sjednica, ali i po tome što se većina tačaka donosi jednoglasno i to nije zato što su svi koji čine saziv u ovom mandatu dio pozicije i dio vlasti, nego zato što su svi konstruktivni, nema političarenja i želimo da tako bude i ubuduće.“

Gradonačelnik je istakao da su pred nama izbori, te da će se sastav, vjerovatno, značajno promijeniti i u smislu pojedinačnih odbornika na listama partija, ali da će sigurno biti i nekih novih političkih subjekata koji će biti dio gradske Skupštine.

On je iskoristio priliku da pozove sugrađane da se tokom izbornog dana, prilikom izlaska na glasanje, pridržavaju svih uputstava, koriste zaštitnu masku, održavaju fizičko rastojanje i dezinfikuju ruke u prostoru gdje se obavlja glasanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *