U teškoj ssaobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na regionalnom putu Bratunac-Srebrenica oko 18 časova smrtno je stradao Salko Sejdic iz Luke, a nastanjen na Boriću (Bratunac). Ovu informaciju saopštila je facebook stranica Glogova online.

Poznat identitet nastradalog u saobraćajnoj nesreći sinoć u Bratuncu i status povrijeđenih (FOTO)
FOTO: Salko Sejdić

Prema informacijama iz zvorničke bolnice jedno lice zadržano je na liječenju, a ostali su otpušteni iz ove zdravstvene ustanove. Povrijeđen je Z.M. rođen 1978.godine  iz Bratunca, a u pitanju je prijelom noge i nije životoni ugrožen.

O saobraćanoj nesreći prethodnog dana iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na lice mjesta su upućeni policijski službenici PS Bratunac, pripadnici Doma zdravlja Bratunac i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bratunac. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva teretna motorna vozila marke “Fiat”.

Jedna osoba smrtno stradala, a dvije teško povrijeđene u sudaru kod Bratunca (FOTO)

Jednim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala S.S. iz Srebrenice koje je smrtno stradalo, dok je suvozač navedenog vozila zadobio teške tjelesne povrede. Drugim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala M.Z. iz Bratunca, koje je zadobilo teške tjelesne povrede. Teško povrijeđena lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su im i konstatovane navedene povrede.

Policijski službenici PS Bratunac izvršili su uviđaj navedene saobraćajne nezgode, a  totalna obustava saobraćaja trajala je od 17,35 časova sve do 19 sati i 50 minuta.

Fotgorafije preuzete sa facebook stranice Glogova online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *