Policija u Kozluku aduzela automobil „Mercedes” zbog duga od 3.950 KM

U nastavku u potpunosti prenosimo saopštenje iz Policijske uprave Zvornik pristiglo povodom jučerašnjeg oduzimanja putničkog automobila na području Kozluka_

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su 11.05.2023. godine, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja, lica inicijala P.B. iz Zvornika, oduzeli putnički automobil marke „Mercedes“.

Izvršenom kontrolom u registru novčanih kazni je utvrđeno da se radi o višestrukom povratniku u činjenju najtežih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja koji po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 3.950 KM. Lice P.B. je odbilo da se podvrgne testiranju na opojne droge i psihoaktivne lijekove, zbog čega je vozač isključen iz saobraćaja i prekršajno sankcionisan u skladu sa Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Vozilo je deponovano u krugu PS Kozluk do odobravanja zahtjeva za deponovanje Osnovnog suda u Zvorniku, a protiv lica P.B. biće podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *