Komandir zatvora u Srbiji izvršio samoubistvo, ubio se službenim pištoljem ispred zatvorske kapije
Podnesen Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima zbog napada na službena lica prijetnjom iz vatrenog oružja, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:
Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu podnijeli Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“ i krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, protiv lica inicijala A.S. iz Milića.
Naime, lice se sumnjiči da je 30.03.2023. godine u vremenu od 00,00 do 02,00 časova, ozbiljno prijetilo upotrebom vatrenog oružja da će napasti policijske službenike koji su vršili službene radnje.
Policijski službenici PU Zvornik su istog dana, na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Vlasenici izvršili pretres stana, drugih prostorija i pokretnih stvari vlasništvo i koje koristi lice A.S. i tom prilikom oduzeli veću količinu oružja i municije čije je nabavljanje i držanje zabranjeno,saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *