Juče je odigrano peto kolo završnice prve lige RS u kojem su se sastali timovi Podrinje Janja i Drina Zvornik. Gosti su odličnom igrom u prvom poluvremenu utakmice osigurali tri boda jer je prednost poslije prvog poluvremena iznosila 3:0.

Drina Zvornik slavila u Janji, pobjedu ovjerio mladi Dragutinović

Domaći su do kraja utakmice pokušali da se vrate u meč što su i uspjeli puno boljom igrom u drugom poluvremenu.
Domaći tim je smanjio prvo u  55 minuti, a zatim se u potpunosti vratio u meč golom sedam minuta kasnije.  Više od pola sata igalo se u neizvjesnosti, ali su iskusni Zvorničani zadržali prednost do kraja utakmice i u Zvornik odnijeli sve tri boda.

Golove za goste su postigli Dejan Rašević, Milan Stojanović i mladi Nemanja Dragutinović, sve so to dogodilo u prvih pola sata. Drina je izdominirala prvo poluvrijeme, pa je sreća za domaće da su na odmor otišli sa svega tri gola u mreži.

Mladi Dragutinović je postigao treći gol za Drinu Zvornik što je bilo treći put za redom da ovaj mladi fudbaler “ovjerava” pobjedu za Drinu Zvornik.

Za Drinu su igrali:
Andjelković, Jokić, Cosić, Mazić, Ćulum, Kikić, Vasić R, Stojanović, Stojanov, Rašević i Dragutinovi. U igru su još ulazili Ivanovnić, Pljevćić i Radović.

Ovom utakmicom završen je prvi krug doigravanja za prvaka prve lige Republike Srpske. Drina je treća na tabeli sa 48 osvojenih bodovai zaostaje za vodećeim Borcem iz Banjaluke 20 bodova.

Drina Zvornik slavila u Janji, pobjedu ovjerio mladi Dragutinović
Dragutinović nastavlja ovjeravati

Pogledajte i golove sa utakmice

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *