Wednesday, June 3#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Hapšenje lica iz Slovenije zbog narušavanja javnog reda i mira u mjestu Snagovo


Prati novosti i na fejsbuku!

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica. Narušavanje javnog reda i mira dogodilo se u mjestu Snagovo iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju rekli:

Hapšenje lica iz Slovenije zbog narušavanja javnog reda i mira u mjestu Snagovo
FOTO: Ilustracija

-Policijskoj stanici Zvornik, 03.07.2019. godine, prijavljeno je da u mjestu Snagovo, grad Zvornik, lice inicijala N.D. iz R. Slovenije, narušava javni red i mir. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i dežurnog sudiju Osnovnog suda Zvornik.

Izvršenim alkotestiranjem, utvrđeno je da je lice N.D. pod dejstvom alkohola. Policijski službenici su lišili slobode osumnjičenog, kome je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama kojima raspolaže portal Zvornicki.ba, uhapšeni je pronađen u Karakaju gdje su ga pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili u pijanom stanju.

Narušavanje javnog reda i mira nema veze sa nacionalnom pripadnosti jer su prijavitelj i prijavljeni u ovom slučaju iste nacionalnosti.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...