DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NAVIJAČA U BIJELJINI: UBIJENI ALEKSANDAR PANTIĆ KRVNIČKI IZUDARAN PO GLAVI

Okružni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv navijača Crvene Zvezde Marka Zarića zvanog Čupo i Petra Bujinovića, obojice iz Bijeljine zbog ubistva navijača Partizan Aleksandra Pantića, saznaje Srpskainfo.

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NAVIJAČA U BIJELJINI: UBIJENI ALEKSANDAR PANTIĆ KRVNIČKI IZUDARAN PO GLAVI

Prema optužnici dogovrena tuča dvije grupe navijača dogodila se 15. septembra 2018. godine oko 15 minuta poslije ponoći u mjestu Dvorovi, grad Bijeljina, na parkingu hotela “Sveti Stefan”.

– Kada su navijači FK Crvena Zvezda došli na parking prostor ispred hotela, najprije su se raspodijelili po grupama i čekali dolazak navijača Partizana. Kada su došli, krenuli su jedni prema drugima. Marko Zarić je pesnicom udario Aleksandra Pantića u glavu, nakon čega je Pantić pao na tlo. Potom su Zarić i Bujinović drvenim motkama udarali Pantića u predjelu glave u namjeri da ga ubiju- navodi se u optužnici koja je u posjedu Srpskainfo.


Pantić je zadobio teške povrede glave, vitalnih moždanih centara usljed kojih je preminuo nap utu u Klinički centar Srbije.

U krvavoj tuči navijača kod Bijeljine teško je povrijeđen i Boris K.

Motiv dogovorenog obračuna u kojem je najmlađi učesnik imao 17, a najstariji 45 godina, bio je grafit koji su navijači Crvene zvezde ispisali na jednoj zgradi u centru Bijeljine a navijači Partizana prekrečili. Nakon toga je dogovorena tuča, u kojoj je učestvovalo 20 navijača.

(Arena TV)

Podijelite nas :