Dvogodišnje dijete povrijeđeno u lančanom sudaru na magistralnom putu Zvornik-Bratunac

Jučerašnji dan je zasigurno jedan od težih po pitanju saobraćaja u BiH, sa svih strana stizale su vijesti o sudarima, povrijeđenim, ali i o poginulim. Na području Policijske uprave Zvornik najteži sudar evidentiran je u mjestu Hranča kod ulaza u Bratunac gdje je i dvogodišnje dijete zadobilo povrede. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju naveli:

Lančani sudar kod B-blokova na ulazu u Zvornik (FOTO)
FOTO: Zaustavlja Zvornik i okolina – Ilustracija

Na regionalnom putu Bratunac-Konjevic Polje, u mjestu Hranča, oko 10 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička automobila. Prilikom ovog lančanog sudara je jedno maloljetno dijete (2 godine) zadobilo tjelesne povrede. Ono je prevezeno u Dom zdravlja Bratunac pa u bolnicu Zvornik.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su V.J. iz Bratunca koji je upravljao Fiatom, V.V. iz Srebrenice upravljao Golfom (tu se nalazilo povrijeđeno dijete) i Z.V. iz Srebrenice upravljao Golfom. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Bratunac, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Podsjećamo da se u Zvorniku dogodio takođe lančani sudar, srećom bez posljedica po učesnike. Iz Policijske uprave Zvornik apeluju na sve učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode uslovima na putu.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :