Nakon "Ljubića" i FK "Slavija" uputila žalbu nakon gostovanja u Zvorniku

Nakon današnjih informacija da FK “Drina” zaslugama drugih ostaje u prvoligaškom društvu, stigla je još jedna pozitivna vijest, a prenio ju je portal Infobirac.net.

Druga dobra i najbolja vijest za zvornički fudbal je to što je mjesto trenera i predsjednika konačno napustio Mićo Jevtić!!! Radna grupa preuzima rukovođenje Drinom do kraja prvog dijela sezone, nakon čega bi trebao biti imenovan novi predsjednik, skupština i uprava kluba. Ono što je gotovo izvjesno da će na klupi Drine u narednom periodu sjediti iskusni stručnjak Mile Lazarević koji će veoma brzo obaviti prozivku, te da će se u narednom periodu oslanjati na ,,domaće“ igrače. Nekoliko njih je u planu da se vrati iz drugih klubova Prve lige RS.

Uz veliko zalaganje gradonačelnika Bojana Ivanovića, kao i delegata u skupštini FSRS Slaviše Milića i Radivoja Ristanovića prvoligaški fudbal sve su prilike će se igrati i naredne sezone. To ne znači da su problemi riješeni, već da tek treba da se riješe. Klubu će biti potrebna pomoć svih pravih navijača i simptizera Drine kako bi u narednim godinama jurišao na povratak u Premijer ligu BiH, a ne konstantno strahovao za opstanak.

InfoBirač će ispuniti svoje obećanje i penzioneru Mići Jevtiću kupiti štap za pecanje!

InfoBirač

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *